Skróty klawiszowe:
BIULETYN INFORMACJI PUBLICZNEJ
piwzawiercie.av1.pl
Wyświetl stronę główną » Komunikaty » Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, z uwzględnieniem zasady elastyczności.
239
Razy
czytano
143
Id
artykułu
Informacje
Źródło informacji: Gmina Testowa.
Data utworzenia: 2022-09-28.
Wprowadził do systemu: Mgr inż. Damian Urbańczyk. Data wprowadzenia: 2022-09-28 09:17:54.
Zatwierdził do publikacji: Mgr inż. Damian Urbańczyk. Data publikacji: 2022-09-28 09:17:54.
Dokumenty
Rejestr zmian
2022-09-28 09:17 |
---|
Dodanie załącznika/ załączników - Mgr inż. Damian Urbańczyk |
2022-09-28 09:12 |
---|
Dodanie artykułu - Mgr inż. Damian Urbańczyk |
Archiwum:
Redaktorzy odpowiedzialni za ten dział:
Twoja przeglądarka internetowa, bądź system operacyjny, nie wspierają lektora w polskiej wersji językowej.