Pokaż/ukryj informację o istniejących skrótach klawiszowych

Skróty klawiszowe:

Włącz lektora.
Wyłącz lektora.

Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, z uwzględnieniem zasady elastyczności.

Wyświetl stronę główną » Komunikaty » Wytyczne dotyczące wdrażania systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności obejmujących dobre praktyki higieniczne i procedury oparte na zasadach HACCP, z uwzględnieniem zasady elastyczności.

Informacje

Dokumenty

Rejestr zmian

2022-09-28 09:17

Dodanie załącznika/ załączników - Mgr inż. Damian Urbańczyk

2022-09-28 09:12

Dodanie artykułu - Mgr inż. Damian Urbańczyk

Filtrowanie bieżącej kategorii

Redaktorzy odpowiedzialni za ten dział:

Powiatowy Inspektorat Weterynarii w Zawierciu
42-400 Zawiercie, ul. Paderewskiego 116
woj. śląskie  
 
Elektroniczna Platforma Usług Administracji Publicznej Strona Dziennika Ustaw Monitor Polski Oficjalna strona Biuletynu Informacji Publicznej

Szukaj w BIP

Twoja przeglądarka internetowa, bądź system operacyjny, nie wspierają lektora w polskiej wersji językowej.